KNA.no > Lokalavdelinger > KNA Indre og Ytre Østfold





KNA arrangerer RMCH starten i 2016

     

Til neste år er det igjen klart for starten av Rally Monte Carlo Historique (RMCH), som går fra Oslo.

Det er ikke første gang KNA arrangerer starten av dette løpet, også i 2014 var KNA på banen og arrangerte da starten fra Rådhusplassen, i Oslo. Deltakerne fikk en frisk start i snøvær, før de satte kursen mot målgang i Monaco.

Starten i 2014 fikk mye oppmerksomhet, både medier og blant publikum. Andreas Mikkelsen (KNA) som nå ligger på en 2. plass i World Rally Championship (WRC), var blant annet tilstede for å sparke det hele i gang, sammen med generalsekretær i KNA Børre Skiaker, med flere. KNA håper at det også denne gangen vil bli et vellykket arrangement og at så mange som mulig vil møte opp, for å få med seg starten på dette tradisjonsrike løpet.

 

Følg med på http://kna.no og på KNAs Facebookside , for flere oppdateringer om starten i 2016.


Se utøvernes forberedelser til RMCH Som en oppvarming til Rally Monte Carlo Historique (RMCH) starten i 2016 kan du følge noen av utøverne, som deltok i 2015, på TV. Torsdag 16. april vil du kunne se føste del av dette, på Viasat4, i programmet Garasjen. Det drøyt to måneder siden vi gjennomførte RMCH, og nå kommer det på TV. Kanalen er Viasat4, programmet er Garasjen, programleder og servicemann i crew et vært er Asgeir Borgemoen, sier Asgeir Hjorthaug, kartleser som deltok i 2015. Garasjen har filmet Hjorthaug og fører Ivar Høie fra de hentet bilen i januar 2014, og har fulgt dem i forberedelser til - og gjennomføringen av Rallye Monte Carlo Historique 2015. Første program Hjorthaug og Høie er med i sendes førstkommende torsdag 16. april kl. 22.00. Deretter er de med i fire programmer til. Sendeplanen er følgende:

Se mer info om programmet Garasjen: her

 

KNA arrangerer RMCH starten i 2016